CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 January 2013

UJIAN




UJIAN

biasa kalau sakit kite pegi klinik kan ?
tapi semalam aku join member aku
pegi satu tempat ni…

mule2 just nak tengok ke apa tu HPA...
korang tau ape tu HPA???
aku pon dulu xtau tapi sekarang dah tau…
HPA tu nama produk daaaa..
hehehe!!!


ok nak di jadikan citer
kitorang masuk satu kedai yang jual produk ni
dia check dengan tengok tangan kite je
memang macam x logic
tapi tu dah keje harian dia
tengok kite sekali imbas pon
dia leh tau kite sakit ape

kite mule kan dengan yang beriye2 nak g
so aku dengar jerk la akak tu citer
pasal penyakit member aku ni…
seram gak kan kalau tau kite ni berisiko
untuk berhadapan dengan sakit kronik

tibe turn aku…
letak jerk tangan atas meja
akak tu terus tulis kat kertas
“ CYST”


macam berhenti jap jantung aku…
ya Allah dugaan ape kah  ini???
termenung jap aku kat situ
sebenarnye aku dah lama agak
cuma aku x pasti…
bile akak tu cakap camtu
jiwa mula gundah gulana
uuurrrmmm ape pon xgune nak sesal
sekarang kene cari penawar…


ada sesape yang ada experience x???
aku sebenarnye paling takut nak check…
aku takuuut nak wat pap smear tu…


ha nampak x???
ngerikan???
hadoooooyai…


bayangkan je la si mulut itik ni
masuk tang tuuuut…peeeeeh…
ok xmoh menakutkan diri sendiri…
jom sambung wat keje…

mood : busy kan diri dengan kerja supaya x banyak pikir pasal tu

0 cOmmEnt: