CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 January 2013

I LOVE HER!!!


tiap kali aku baca blog dia, aku sedih...
sedih sebab dia sedih...
maybe sebab aku jugak dia jadi camtu...
xtau camne nak gambarkan tapi tu la yang aku rasa...
sebenarnye aku rindu sangaat kat dia yang dulu...

dulu ke mane pon bersama...
dia adalah teman setia aku
dan aku teman setia dia
(ye2 jerk, perasan di situ)

lepas kes tu, 
dia ngan aku dah x macam dulu...
rindu nak bual2 cam dulu...
rindu nak gelak tawe cam dulu,
 rindu nak kongsi suke duke cam dulu...

sekarang???
dia banyak pendam dari cerita
dia banyak senyap dari berkata2
dia banyak menyendiri...
dia banyak menyepi...
aku tau dia dah x percayakan aku...
aku tau ape dia wat 
aku tau apa dia rasa
aku saja xnak tanye
sebab aku nak dia tau
aku sentiasa bersedia untuk jadi
pendengar yang baik

korang nak tau siapa dia???
taraaaaa!!!

dia adalah satu2 nye adik kesayangan aku!!!
aku nak dia tau!!!!
yang aku sayaaaaaang sangat kat dia!!!


ok stooop touching!!!
air mata dah bercucuran
nasib baik demam n selsema
boleh cover dengan opismate
hohohoho...
jam dah kul 5:30PM
jom kemas 
nak balik
yeeeeeaaaah!!!

0 cOmmEnt: