CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

15 May 2011

~ masih x berubah ~

mesin ATM
korang semua mesti kenal dengan benda ni kan
haaaaa meh dengar citer lawak
(tapi lawak ke???korang nilai la sendiri)

petang tadi masa nak kuo kan duit kat angsana
aku jadi jahat sikit...
aku ni memang suke tengok gelagat orang
sooooo aku tengok la sorang awek
kat mesin atm sebelah tu kuo kan duit

dengan belagaknyeee
dia pilih menggunakan bahasa omputih
tapi tibe kat 1 transaction
dia batalkan urus niaga
huh?????nape hek???

aku terus perhatikan dia...
dia masukkan kad atm dia balik..
dan akhirnyeeee dia pilih utk guna
BAHASA MELAYU
hahhahahhahhahhahahhaha
tu la berlagak sangat
haish malu la wei..
kalau dah makan belacan tu
jangan la nak berlagak makan salad

aku ni mula la jahat mulut
terpacul dari mulut aku ni
"berlagak...hikhikhikhikhik..."
"bang, bahasa melayu bang...kang x paham susah"
(aku perasan mata dia jeling aku)
ada aku kesah...hihahahhahah

jap lagi sebelom dia blah
sempat lagi dia sound aku balik
"bukan berlagak tapi tersalah"
hihahahhahhahahhahahhahhaaha
dah malu la tuuuuuuu...
eh tutup muka la wei...
jangan bagi aku jumpe ko lagi he...
(ketawe dalam hati)

sekali toleh belakang
ooopsss...nape muke hubby tegang jerk...
hohohohoho dia marah aku sound awek tu
alah sekali-sekala..
dah lama x sound orang...
hahhhahhahahha
MASIH TAK BERUBAH




2 cOmmEnt:

damya said...

xbaik....wt org cmtu... jgalah hati sesama saudara islam....

Sabariah said...

dumn!!!sesuai dengan nama u..kalau xsuke cara aku, xyah la follow blog aku..annoying erk...