CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 May 2011

~ maluuuuuuu @ shame @ isin ~


ari ni aku memalukan diri aku sendiri
pagi tadi dpt call dr staf UOB bankAlign Center
document untuk buat BA x lengkap
soo aku kene sampai bank sebelom kul 11.30
sedangkan jam dah kul 10.05

nak pikir tempat parking lagi
adooooooiii...
nasib baik hubby aku keje petang
sepantas kilat call dia untuk teman

di pendek kan citer
aku sampai bandar dah kul 11.00
aku kuo dari kete meluru masuk bank
(hubby tunggu kete)

aku pon tanye la guard
cmne nak gi level 1
dia pon suro aku naik lift
dengan pantas naik level 1
n terus menyatakan hasrat nk jumpe staf
yang call aku tadi...
tapi pelik sorang pon x kenal

aku turun balik, pastu tanye staff kt kaunter
dia pon cakap la urusan buat BA tu level 2...
aku bgtau la staff yg call tu cakap level 1
sooo tengah dok aku kalut2 tu aku terpandang sesuatu
taraaaaaaaa.....



oooopppsss!!!
waaaaa sudah2...xyah cakap pape
saya dah tersalah bank ni..
(jam dah kul 11.20 pagi)
dengan bengang aku angguk2 jerk
(konon2 terus nak g level 2,
padahal nak kuo cepat cover bengang)

soooo
aku pon kuo n terus pegi bank sebelah...



ha ni baru betol...
hikhikhikhik..settle masalah tepat kul 11.30
aktiviti sebelom balik opis adalah
MAKAAAAAAN!!!
jom pekene ais jagung kg melayu majidie



nyum..nyum..nyum...








3 cOmmEnt:

Anonymous said...

lawak sungguh..........

PN. ROSNITA said...

Apalah cik sabar nie...nanti kalu nak berslin...jgn salah spital lak....hehehee

Sabariah said...

heheheheheheh kekalutan melanda diri..hehehehehehehe...malu x terhingga...kalau nak bersalin tersalah hospital xpe kan..tapi nyaye gak tersalah hospital g hosital swasta....mauuuuut...hehhehehhheheh