CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

28 April 2011

~ bila saya bosan ~


dah lama x amek gmbo..
sejak abis study dh x bape gile bergambo
a.k.a xde geng gile hihahahaha

minggu ni aku bosan gile
sebab my hubby keje shift petang
OMG...serius bosan tahap gaban!!!
oleh yg demikian
(cewah ayt, BOMbastik gitu)
aku cari la sesuatu
yg boleh hilangkan bosan aku ni ha....
taraaaaaaaa !!!!


ala2 "sodoku"
(betol ke aku sebut ni???)
hihahahahaha
tadi aku g teman kan HR aku g kedai buku
soooo aku beli la..hehehehe
dr dulu smpai sekarang
aku memang pantang masuk kedai buku...
yg x penting pon aku nk beli
jnji comeeeeel n best...
(boleh he gitu???)
abis aku dh bohsan ari2 ngadap ~~~

hah!!!ni hah...
ngadap bende ni jerk...
FB yang aku dah ngadap dari pagi kat opis,
sampai la ke tgh mlm sambil tgu hubby balik
eeeiii dah xtau nak watpe...
selain buku silang kata tadi,
aku ada beli 1 lagi buku..
taraaaaaa!!!!

sesuai kan utk aku..
sooo hubby aku x kn marah kn2???
hihihihihihihi...
(kahu kakooot kne mayah hubby)

~ aDiOs aMigOus ~



27 April 2011

~ sEntOsa IsLaNd, sInGapOrE ~


"singapore"
sekarang ni kalau tengok blog ke, fb ke
masing2 sibuk ke USS a.k.a
"UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE"
tapi aku + family decide g sentosa island
best tapi x puas coz g pon dah kul 2 ptg
tapi sempat gak la tgok 4D
syok gileeeeeee...

kalau ada rezeki n umo yg panjang
nak pegi lagi dgn hubby...
banyak lagi x g...
USS???
oh tu maybe pas baby kuo kot...
coz tempat tu lagi besar kan...
perut ni dah makin berat
sooooo xlarat nak gerak sana-sini
hehhehehhehhehe...

meh layan pic yg x seberapa ni....

...bak meh $1 baru leh tengok...

gediks kn ank sedara aku???

hihihihi masa byk habis tgu turn jer sebenonyeeee

huhuhuhu gumuk kn aku???ade ku kesah????

taraaaaa...lagi gumuk an2???haip!!!

ops???ni bkn sentosa..ni kt "marina bay"
cntik kn bgnan dia...kagum sekejap....hehehehe

last pic...ok jom blik malaysia..dah penat...

18 April 2011

~ tEstInG pOwEr ~


taraaaaa... nyum..nyum...nyum... semalam adalah kali pertama sepanjang usia perkahwinan, aku try masak nasi lemak tanpa pengawasan mak.. hihahhahahahhaha jadi 2 memang la..my hubby pon kata sedap... tp nape aku x puas hati hek???? sebab x sama macam mak punye laaaaa... hehehhehehe.. (ada hati nak setanding dengan orang profesional)


p/s:kepada semua ank dara belajo la masak betol2 sebelom kahwin...jgn jadi mcm aku, dah kahwin baru nak belajo..dah tiap kali nak masak tiap kali tu la call mak mintak bantuan...hehehe


12 April 2011

~ KEHADIRANNYE MEWARNAI KEHIDUPAN KAMI ~

renung sejenak...
betapa besar kekuasaan Allah
aku bersyukur kerana di beri peluang
untuk menjadi seorang ibu...

ku mengharapkan yang terbaik
semoga bayi dalam kandungan aku ini
selamat sehingga dilahirkan ke dunia
dalam keadaan yang sihat dan sempurna
supaya dapat menjadi anak yang soleh @ solehah
amiiiiiiin....








07 April 2011

~ oMbAk rIndOo yAnG mELaNdE ~


...rindooo...
ye saya sangat rindoo kan kengkawan saya..
kehidupan masa belajar..
apa jerk yang kitorang lalui bersama...

kehidupan yang kekadang membosankan,
contohnyeeee bangun seawal pagi untuk ke kuliah
& lewat petang baru balik uma,
di tambah plak ngan assigment yang melambak
(oh serius memang bosan n memenatkan)

tapi kekadang kitorang lalui
kehidupan yang menyeronokkan...
contohnyeeee time xde kelas
or hujung minggu kiteeee ENJOY !!!!
wakakakkakakka...
hang out dgn kengkawan...
xde duit???xpe... kite pusing2 jerk...
pass duit tambang n makan orait la

tapi kehidupan tu hanye sementara,
bile dah habis blajo masing2 bawak haluan masing2...
termasuk lah aku yg habis jerk blajo kahwin
(hihahahhaha gatal hek)
sedangkan yang lain dok sebok keje
n ada gak yg sambung study...

pape pon kitorang still contact
sama ada melalui facebook or phone (jarang2)
n x sabo nak tunggu 15/02/2015
~ REUNION ~
insya-Allah kalau panjang umo,
kite jumpe lagi ye kengkawan

i miss u all soooo much