CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

14 May 2010

akUkaH???

katE Org kaLaU kiTe rasE kitE daH naK maTi,
makNenyE laMbat laGi...
bEtO0o0OL kEr???

arI niE naSib akU kUrEng baEk lOr...
paGi2 akU bUaNg aIr taNdaS sUmbat....
eH x2 aIr dIa tUruN sLow mOtiOn...

daH kU tUngGu bErjaM2 aIr tU tUruN,
akU nak bUka pIntU xlEh...
aLamEk...
wAaAaAaAa....

daH kU harUnG 2 dUgaaN tU,
akU g La kEjE....
tIbE dEpaN OpIs akU nak xcIdEnt...
sElamE niE akU xpErnaH pOn sEbOk
nak tGok lOgO cOmpanY akU tUe...
arI niE lEh tgOk n lEka...
tapI bUdak 2 yaNg b***H...
daH naMpak aKu sIgnaL kaNan,
g mOtOng sEbElaH kaNan watPe....

saMpai jEr OpIs akaK akU cOl,
dIa mImpI x baEk mLm taDi...
aDuuuuuyaI....
dIe mImpi akU pLak tUe...
laGi la waT akU rEsaH...

daH gaSak la aKu x pEgI makaN tGharI...
naSib aDe OpisMatE akU...
lEh lePak dGn diE...
naSib arI nIe x kEnE g baNk...
baLik kEjE tErOs baLik Uma...

n mLm niE akU kEnE tInggaL uma sOrg2...
wAaAaAaAaA....
daH la akU nI pEngEcOt taHAp gaBan....
ErmMmMm....
*______________*



0 cOmmEnt: