CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

12 April 2010

1st day keje

awal pagi lagi aku dh bgn...
kul 6 dh tersedar
walaupun penat baru blik holiday
tp aku tetap xdpt tido dgn nyenyak...
excited nk g keje agaknye...
hihihihihi....

kul 7.20 aku dah gerak...
alamak leceh betol kene layan jame...
sampai ofis kul 7.45...

kak aishah (HR) bawak aku round2...
byk nama yg dia kenal kn kat aku,
tp byk jugak yg aku lupa...
hahahahaha...

aku punye keje kat acc dept...
tp oleh kerana aku punye position kat company ni
"account cum admin assistant"
so kekadang aku kene tolong kak aishah
kat HR dept...
td Ms Tang (bos aku) bg aku 1 task baru...
aku kene gantikan ida (receptionist)
nk bersalin bln depan...
so jap lg position aku
"account cum admin cum receptionist"
hihahahahaha...

keje ape pon ok...
aku suke jerk, byk skit pglaman...
hari ni kedua2 pekerja kat dept aku ni xdtg...
so aku kebosanan xde keje...
tang mengantok jgn ckap la...
dengan air-corn atas kpale aku lg...

aku blik kul 5 ptg terus g uma akk aku
amek baju yg aku sidai tu...
sampai uma terus kemas bilik...
peh penat giler...
soooo sekarang time nk tidoooo....

gud nite
aDiOs aMigOus



0 cOmmEnt: