CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 March 2010

~~~sMk aLauDdin rIaYat ShaH 1 dLm KeNanGan~~~

**********
klu tadi pagi aku cerita ttg sekolah aku dari form1 sampai form5,
now aku nk citer pasal sekolah aku masa form6 plak...
klu sape nk knal diri aku baca la...xnk? aku xpksa...
saja aku coretkan untuk tatapan d masa depan...

sbnrnye, aku dh dftr form6 kat SMKL yg aku cerita pg td...
tp tgh aku cuba mnyesuaikan diri dgn kengkawan baru,
(coz xde sorg pn classmate aku ms form5 dftr form6)
Allah telah hadirkan jodohuntuk mak aku...
so terpaksa la aku pndah sekolah...


sekali lg aku perlu myesuaikan diri dgn kwn n sekolah yg baru ...
ermmmm seperti biasa, ble kite jd bdk baru ada 2 perkara je yg mungkin terjadi...
samada kene buli (xde kwn) or d minati...so??? korang rasa aku yg mane???
of course la xde kwn...aku ni bkn cntik mane pn nk kne ngurat..

huuuuu...yg klakarnye saat dan ketika tu,
semua ingat aku bdak pndai n study sampai x angkat kpale...
(mber aku citer slpas sekian lama aku masuk la)
padahalnye...aku dok main msj kat bwh meja..

masa aku mula masuk dlu...classmate aku berpuak2...
(mybe sbb ada yg dtg dr sekolah yg berlainan ms form5)
so aku xtau nk join yg team yg mane..
kang slh join, banyak plak masalah yg timbul...
so...org pertama yg menegur aku ialah:


haliza (yg d bulatkan tu)...
so yg lain tu kire team dia la yg akhirnye aku pilih join diorg...
tapi semua ni xla berpanjangan...x lama pastu semua mcm dh xberpuak2...
nk tau apa yg buat diorg dah x berpuak2????
(bkn pasal aku la...xde mknanye...)


bermula saat dan detik ni la kitorg smua bersatu...
(lawatan sambil belajar ke UUM sintok)
balik jer dr lawatan ni, class kitorg dh mcm KFC...
(dh la warna merah kn..sesuai gitu)
dlm sebulan msti ada wat mkn2..kdg2 tu sampai 2-3x...
xpe la jnji kitorg hepi....


ha amacam???mcm KFC x???hikhikhik....
apa pn aku rindu sgt2 kat korang semua...

**********

sekian...




0 cOmmEnt: