CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 March 2010

haLLO0ooooooooo.....

**********

nitE...
sEmeNtaRa nk tgu tOp hOst ni,
aKu naK bErCelOteh sIkit...
sEbeNO0o nyE........
aKu nIe dh dEkat 4bLn mEngaNgGur...
maLu dEngaN mAk yG sLalu sGt bIsiNg aKu x kEje2...
baNyaK dUit dIe dh aBis waT aKu uLanG-aLik JB...
maLu jUge kAt aKak aKu yg Kat paSir gUdaNg tuE...
sLalu sGt tUmpaNg uMa dIe bLe aDa iNterView...
x CampOr lg dGn pErtOlonGan tUnaNg aKu...
dIe lg pEnaT dr aKu...
ThaNks dEar...


hMpiR saTu paSir gUdaNg nIe aKu aNtO rEsumE...
dh baNyaK cOmpaNy aKu g iNteRview...
mCm2 jeNis iNteRviewEr aKu jMpe...
kEkaDanG tImbuL raSe gIvE-uP...
dGn aKu yG naK kNe pikEy naK kHwiN lg...
aKu sLalu bErdOa & bErhaRap yG aKan dPt kejE cPat...


fiNalLy...
thE laSt iNterView (17/3/2010)...
i gOt thIs jOb (22/3/2010)...
pOsItiOn : aCcOunt cUm aDmiN aSsiStaNt...
dGn GaJi RM 105O sEbuLaN
(aLhamDuliLlaH)


yG x mOlekNye aKu nIe lEh dEmaNd...
kaLau OraNg LaIn sLalu dEmaNd gaJi, aKu x...
(raSe nAk tErgelak sendiRi)
dIe suRo MasOok 1hb tP...
aKu lEh cKap aPe yG x sEpatuTnyE aKu ckaP...

"lEh x saYe masOok 12hb???aTau kaLau x Leh, saYe maSOok 1hb tP naK cuTi 8,9,10???"

hihahahahahaaaaa....
tP sEmpaT lg aKu cKp

"tP kalOo x LeH juGe x pE lEr...sYe caNcEl jE tiCkeT fLight"
(dGn naDa yG aGak kEcewA...)


1/2 jAm kEmuDiaN...
"cIk SabaRiaH...OkEy..bO0s bEnaRkan U g tRip tO lGkaWi...n U sTart kEje 12hb kOl 8paGi..."
yaHO0oO0oO0o....
x sIa2 aKu cUbe naSib...
sBenNoOnyE aKu taKo0t diE jaWab
"kaLau cMtu kaMi cAri caLon LaiN jEr"
(naSib aKu x pErlu dGr aYat tuE)

eH???aLamAaak!!!
tOp hOst dh mULe....k sEe u All aGain...
(cEh mCm aDe fOll0wEr jErk...aDe aKu kEsah?)

aDiOs aMigOus...



0 cOmmEnt: